BiblioBio

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis

Biblio Bio

Den første torsdag i hver måned vises der film kl. 19.00. Repertoiret er kunstneriske film, film fra eksotiske filmlande, nye såvel som gamle klassikere og film der ikke tidligere er har været vist i den lokale biograf.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
 

Månedens film i maj. Drama og en sort komedie fra Tyrkiet.

De tre søskende, Cemal, Kenan og Suzi, er gradvist gledet fra hinanden, efter, at de forlod den lille landsby i ”Udkantstyrkiet”, hvor de voksede op sammen. Da Cemal, den ældste af de tre, modtager et uventet opkald fra deres far, som kræver, at de straks vender hjem til fødebyen, føler han, at han må forsøge at genforene familien og overbeviser sin bror og søster om at vende hjem til det sted, de har arbejdet så hårdt på at glemme. De tre må dog snart sande, at det ikke er helt let, at skulle forholde sig til fortiden såvel som hinandens særheder.

Den tyrkiske instruktør Togal Karacelik har med denne film lavet et drama tilsat lidt sort komedie på grænse til det absurde om en dysfunktionel familie, der prøver at finde hinanden.

Instruktør Tolga Karacelik
Tyrkiet, 2018
Spilletid ca. 110 minutter

Tilmelding
Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til højre.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.