BiblioBio

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Tickets
Der er lukket for tilmelding

Biblio Bio

Den tredje onsdag i hver måned vises der film kl. 14.00. Her har du mulighed for at se nye film, klassikere, film er ikke tidligere har været vist i de danske biografer.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Teaser:

En eventyrlig fortælling – også for voksne.

Conor har det ikke nemt, hverken i skolen eller derhjemme. Hans far er flyttet til USA, og hans mor er syg, og derfor er han meget sammen med sin bedstemor, som ikke er særlig rar. Hverdagen er fyldt med drillerier, og Conor har svært ved at finde interesse for fagene i skolen. Han længes efter at have nogen at støtte sig til.

En aften, præcis syv minutter over midnat, kommer monstret. Det er et kæmpe træ-lignende væsen, og det dukker op udenfor Conors soveværelsesvindue. For Conor er det en kærkommen flugt fra virkeligheden, og det store væsen viser sig at blive en uventet allieret. Væsnet dukker op hver aften syv minutter over midnat for at fortælle historier. Kraftfulde historier. I starten er det overvældende for Conor, men snart begynder han at finde styrken til at fortælle sin egen historie og tage magten over sit liv tilbage.
 

Medvirkende: Sigourney Weaver, Felicity Jones, Toby Kebbell, Lewis MacDougall og Liam Neeson som monstret.

Filmen har vundet over 30 internationale filmpriser og blev vist første gang i Danmark under filmfestivalen CHP PIX i 2016.

Filmens forlæg er en prisvindende roman fra 2011 af den amerikanske forfatter Patrick Ness. I 2015 kom den på dansk hos forlaget Gyldendal under titlen Monster.

Instruktør Juan Antonio Bayona, USA 2016. Spilletid ca. 95 minutter

Tilmelding
Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til venstre.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.

Filmene vises i samarbejde med Ældresagen, Korsør. Forestillingerne er åbne for alle.