Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
0 Kr
Lokalitet
Danmark
Køb billet(ter)
For voksne

Biblio Bio

17.01.18
Den tredje onsdag i hver måned vises der film kl. 14.00. Her har du mulighed for at se nye film, klassikere, film er ikke tidligere har været vist i de danske biografer.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Teaser:

BiblioBio inviterer på et spændende eventyr med masser af magi.

Skjult for menneskevrimlen på banegården i Paris lever den forældreløse Hugo i de snirklede og glemte servicegange. Det eneste minde han har om sin døde far, er en mekanisk robot, som han gerne vil have til at virke. Derfor stjæler han ikke bare lidt mad og drikke på banegården, men også reservedele fra legetøjsbutikken. Lige indtil han bliver fanget. Indehaveren, Georges, lader ham dog slippe mod, at han arbejder i butikken. Men det viser sig, at der er mere, der knytter de to sammen, og sammen med den gamle mands barnebarn, Isabelle, kaster Hugo sig ud i en mission, der på magisk vis bringer ham tættere både på sin far og på den gamle mand og hans hemmelighed.

Den amerikanske instruktør Martin Scorsese inviterer her på en flot visuel rejse ind i en magisk verden, der af anmeldere er blevet kaldt ”det materiale, drømme er lavet af”. Hvilket blev understreget på årets Oscar uddeling, hvor filmen ud af elleve nomineringer modtog hele fem statuer alle indenfor de tekniske og visuelle discipliner.

Filmen er bygget over romanen 'Opfindelsen' af Hugo Cabret af Brian Selznick. Både bogen og filmen kan lånes på biblioteket.

Instruktør Martin Scorsese, USA, 2011.
Spilletid ca. 120 minutter

Tilmelding
Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til højre.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.

Filmene vises i samarbejde med Ældresagen, Korsør. Forestillingerne er åbne for alle.