BiblioBio

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Lokalitet
Danmark
Tickets
Der er lukket for tilmelding

Biblio Bio

Den fjerde torsdag i hver måned vises der film kl. 14.00. Repertoiret er film, der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Teaser:

Biblio Bio viser nyindspilning af Agatha Christie’s berømte roman.

I et tog på vej gennem Europa kommer mesterdetektiven Hercule Poirot på en af sine vanskeligste opgaver…
Forårssæsonens sidste eftermiddagsfilm er en nyindspilning af Agatha Christe’s berømte roman med den fem gange Oscar nominerede Kenneth Branagh som den belgiske mesterdetektiv Hercule Poirot.

I Istanbul stiger Hercule Poirot ombord på Orient Ekspressen med kurs mod London. Her bliver han kontaktet af den usympatiske rigmanden Ratchett, der ønsker hyre Poirot som sin livvagt. Denne takker nej. Næste dag finder man Ratchett død, stukket ihjel med adskillige knivstik. Poirot overtales til at undersøge mordet. Hvem er morderen? Alle hans medpassagerer er under mistanke.
En mordgåde der viser sig at blive en af detektivens vanskeligste opgaver nogensinde.

Dette er den anden biograf filmatisering af Agatha Christie’s måske mest kendte kriminalroman. Første gang var i 1974 med en perlerække af store Hollywood skuespillere. En film der tidligere blevet vist i Biblio Bio.

Instruktør: Kenneth Branagh, USA, 2017. Spilletid ca. 110 minutter

Tilmelding
Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til venstre.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.

Filmene vises i samarbejde med Ældresagen, Slagelse.