Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
0 Kr
Lokalitet
Danmark
Køb billet(ter)
For voksne

Biblio Bio

25.01.18
Den fjerde torsdag i hver måned vises der film kl. 14.00. Repertoiret er film, der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser, der kommer på hjemmesiden ca. 7 dage før filmen vises – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Teaser:

Autentisk drama fra halvtredsernes USA

Årets første eftermiddagsfilm er det Guldpalme- og Oscarnominerede melodrama fra 2016.

I 1958 i Virginia blev det at indgå et såkaldt blandet ægteskab ikke kun anset som umoralsk, det var også ulovligt. Da Richard og Mildred forelsker sig, er de godt klar over, at de kommer i søgelyset, og at der bliver talt om dem bag deres ryg. Men det er da de bliver gift, at ord bliver til handling, og de to bliver anholdt. Parret beslutter sig for at føre deres sag hele vejen til højesteret og kæmpe for deres kærlighed i dette lidenskabelige og gribende drama.

Trods nomineringer til bl.a. en Oscar og Den Gyldne Palme fik filmen ingen dansk biografpremiere, men kom direkte ud på dvd. Et par uger efter dvd udgivelsen viste Cinemateket i København den som Månedens Film i et begrænset antal visninger. Så benyt denne sjældne lejlighed til at opleve den anmelderroste film på et stort lærred.

Instruktør Jeff Nichols, USA, Storbritannien, 2016.
Spilletid ca. 120 minutter

Tilmelding
Tilmelding sker via tilmeldingsbjælken til højre.

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.

Filmene vises i samarbejde med Ældresagen, Slagelse.