Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Target

Biblio Bio 19

Den første torsdag i hver måned vises der film kl. 19.00. Repertoiret er kunstneriske film, film fra eksotiske filmlande, nye såvel som gamle klassikere og film der ikke tidligere er har været vist i den lokale biograf.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.

Biblio Bios 19-forestilling i oktober måned er om en ekstraordinær, sand fortælling om galskab, geni og besættelse.

Professor James Murray (Mel Gibson) påtog sig udfordringen med at skabe den mest omfattende ordbog, der nogensinde er blevet udarbejdet. Mens orddefinitionerne blev indsamlet, opdagede ordbogskomitéen, ledet af professor Murray, at én mand, dr. W.C. Minor (Sean Penn), havde indsendt mere end ti tusind ord. Da komitéen insisterede på at hædre ham for indsatsen, kom en chokerende sandhed for dagens lys: dr. Minor, som var veteran fra den amerikanske borgerkrig, var dømt for mord og befandt sig i en anstalt for sindssyge forbrydere.

Filmen er ikke blevet vist i de danske biografer, men sendt direkte ud til streaming og på dvd. Så her er en enestående chance for at se den på et stort lærred.

Instruktør P.B. Sherman

USA, 2019

Spilletid ca. 120 minutter

Slagelse Bibliotek

Torsdag 1. oktober, kl. 19.00

 

Arrangementet er gratis, men på grund af coronavirus/COVID-19 kræves tilmelding.