Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Target

Biblio Bio 14

Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Eftermiddagsfilm. Baseret på en sand historie.

Musikmanageren og storbysinglen Danny er på polterabendtur i Cornwall i det sydlige England og opdager en gruppe fiskere, der kan synge sømandsviser, som går lige i hjertet og tårekanalerne. Danny slår sig ned i Port Isaac for at få en kontrakt med gruppen, og det stille og rolige liv ude på landet tiltaler ham. For udover vild natur, sammenhold og stolte traditioner har en af fiskerne en begavet og charmerende datter, som ikke sådan lige bider på krogen.

Glæd dig til en hjertevarm, humoristisk og musikalsk film i stil med tidligere viste eftermiddagsfilm som ”Det’ bare mænd” og ”Som en dans”.

Filmen er baseret på den sande historie om mandskoret fra Port Isaac, Cornwall, som synger traditionelle sømandsviser (sea shanties). De begyndte at optræde i lokalmiljøet i 1995. I 2009 hørte en radiomedarbejder fra BBC gruppen, året efter i 2010 indgik gruppen en pladekontrakt med et stort pladeselskab og inden længe gik de fra at optræde pa den lokale pub i Port Isaac til udsolgte koncertsale og musikfestivaler.

Læs mere om gruppen på deres hjemmeside: https://thefishermansfriends.com/. Og på YouTube kan man finde flere videoklip med gruppen.

Instruktør Chris Foggin
Storbritannien, 2019
Spilletid ca. 110 minutter