Om dette arrangement

Tid
14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

Biblio Bio 14

Der vises en skøn blanding af nyere og gamle film, de sjove og de alvorlige – alt sammen film, der spænder bredt. Denne måned vises der et britisk hverdagsdrama.

Biblio Bio 14 vises den fjerde torsdag i hver måned i samarbejde med Ældre Sagens lokalkomité i Slagelse. Titlerne offentliggøres på biblioteket senest ugen inden. 

Denne måneds film:
November måneds eftermiddagsfilm handler om vinduespudseren Joe, der bruger sit liv på at tage hånd om sin 4-årige søn, Michael. Moren forlod dem kort tid efter fødslen. Da John får at vide, at han kun har få måneder tilbage at leve i, begynder han at lede efter den perfekte familie, som kan overtage forældrerollen samtidig med, at han prøver at skærme Michael for situationens alvor. Men kan man bedømme en families evne til kærlighed efter et kort møde? Til at starte med er John overbevist om, at han ved, hvad der er en rigtig familie, men efterhånden begynder han at tvivle. Kender han overhovedet sin søn godt nok til at vide, hvad der er bedst for ham?

Uberto Pasolini har lavet et lille stille hverdagsdrama med et formidabelt skuespil, især samspillet mellem far og søn. Det er de små stille underspillet hverdagsscener, der med usentimental sensibilitet gør et kæmpe indtryk.

Filmen er instrueret af Uberto Pasolini og faren spilles af James Norton, kendt bl.a. tv-serien Grantchester og filmene ”Little Women” efter Alcotts roman og ”Den sorte jord” om den store menneskeskabte hungersnød i 1930’ernes Ukraine. Begge film er tidligere vist i Biblio Bio.

Instruktør Uberto Pasolini. Storbritannien, 2020. Spilletid ca. 90 minutter.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.