Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Target

Biblio Bio 14

Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Tag med Biblio Bio på en kulinarisk rejse ind i det asiatiske køkken.

Eftermiddagsfilmen i november måned er en feel-good film tilsat en fusion af det asiatiske køkken.

Ramen er en form for japanske nudler. Navnet bruges dog især om den nudelsuppe, der laves med dem. Retten stammer oprindeligt fra Kina, hvor den er kendt som lamian, men den blev overtaget og tilpasset af det japanske køkken i det 19. århundrede. I Japan sælges ramen i specielle restauranter, "ramen-ya", der typisk har specialiseret sig i netop denne ret. Udenfor Japan kendes ramen først og fremmest som færdigret. (kilde: Wikipedia).

Masato er en ung japansk Ramen kok. Hans far, der ligeledes var Ramen kok, bosatte sig som ung i Singapore hvor han mødte Masatos mor. Efter nogle år i Singapore valgte Masatos forældre dog at slå sig ned i Japan. Nu hvor begge hans forældre er døde, beslutter Masato sig for at rejse tilbage til Singapore for at opsøge sine rødder. Dette bringer ham på kulinarisk rejse. En rejse, der løfter sløret for familie-hemmeligheder og lækre madopskrifter.

Vil man vide mere om den japanske ret Ramen, kan man låne bibliotekets eksemplar af Tove Nilssons anbefalelsesværdig kogebog ”Ramen – japanske nudler og småretter”

Find bogen i bibliotekets database https://www.slagelsebib.dk/search/ting/52889138?

 

Instruktør Eric Khoo

Japan, Singapore, 2018

Spilletid ca. 90 minutter