Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Bestil billet(ter)

Biblio Bio

Biblio Bio viser film om eftermiddagen kl. 14.00 den fjerde torsdag i måneden. I samarbejde med Ældre Sagen i Slagelse viser vi film der appellerer til det brede publikum.

Vi må desværre ikke annoncere med filmens titel udenfor biblioteket, men den kan måske gættes på nedenstående teaser – og hvis ikke, så oplyses titlen på biblioteket.
Arrangementet er gratis - men husk tilmelding.

Som en dans – en ny engelsk komedie drama fra 2018.

Sandra har været gift med Mike i 35 år. I alle disse år har hun gået hjemme og passet hus og hjem. Så da Mike går på pension, ser Sandra frem til nyde sin pensionisttilværelse sammen med sin mand. Men glæden bliver kort, for hun opdager, at Mike har en affære med hendes bedste veninde og Sandra flytter til London ind hos sin søster Bif. Bif er andet end den middelklasse hun selv kommer fra. Søsterens boeheme-agtige stil passer absolut ikke Sandra. Men da Bif overtaler Sandra til komme med på et dansekursus finder, hun trin for trin livsglæden tilbage og mod til at komme videre.
Blandt de medvirkende finder man kendte og elskede engelske skuespillere som Imelda Staunton, Timothy Spall, Celia Imrie, David Hayman og Joanna Lumley.

Filmen er ikke tidligere blevet vist i danske biografer.

Instruktør Richard Loncraine, England 2018. Spilletid ca. 100 minutter

Film derhjemme
Kan du ikke vente til det bliver tid til at se film på bibliotekerne, så er der altid mulighed for at streame film via Filmstriben og bibliotekerne har også mange film til udlån.