Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Target
Pris
50 kr.
Bestil billet(ter)

Bæredygtighed på menuen - Hvordan lokale fødevarer opnår michelinstatus

Bæredygtighed er årets helt store modeord. Vi ser og hører om det alle vegne. Men hvad gør et produkt bæredygtigt? Og hvad kræver det som producent at producere bæredygtigt? For at belyse bæredygtig fødevareproduktion har vi inviteret en række nøje udvalgte lokale producenter og eksperter, som alle bliver betragtet som de allerbedste fødevareproducenter og eksperter i Danmark.

Du kan blandt andet møde Lars Birger Nielsen fra Bisserup Fisk, Susanne Hansen og Anders Lindgård – KysØko Frugtplantage og Henrik Terkelsen, der er indehaver af Glænø Kalv & Ko.
Aftenens oplæg og debat vil give dig indblik i forskellige måder at arbejde med bæredygtighed på. Du bliver inspireret til, hvilke krav indenfor bæredygtighed, du som forbruger kan stille til fødevareproducenter. Du vil også få historien om, hvordan lokale fødevareproducenter skaber produkter, der opnår det højeste kvalitetsstempel og bliver serveret på nogle af Danmarks top-restauranter.

 Arrangementet koster 50 kroner og der vil blive serveret smagsprøver og et glas vin.