Vore naboer
Vore naboer

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

AFLYST // Læse- og lytteklub: Vore naboer i Norge, Sverige og Tyskland

Hvor meget kender vi til vore tætteste naboer Norge, Sverige og Tyskland? Med Norge og Sverige har vi flere fællesnævnere i sprog, historie og kultur. Der er også tætte familiære bånd mellem de tre kongehuse, og mange almindelige familier fra de tre lande. Hytte- og ødegårdsferie er populære ferieformer for mange danskere – ligesom svenskere og nordmænd kan lide at tage til København og de danske sandstrande.

Tyskland er det eneste land vi deler en landegrænse med. De er vores vigtigste handelspartner (også når det gælder grænsehandel) og vores fortid er på godt og ondt tæt knyttet med det store land mod syd når det gælder politik, historie, økonomi og kultur.

Vi vil gerne gennem en række møder lære vore tre naboer bedre at kende. Så har du lyst at være med, lære eller dele ud af din viden og erfaringer om Danmarks naboer, så meld dig til møderækken. Som kilder til vore møder vil vi primært bruge faglitteratur og podcasts.

Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding. Du tilmelder dig automatisk hele rækken samtidig. Dato for møderne: 1. marts, 5. april og 3. maj (den første mødegang er desværre aflyst). 

Forbehold:
Arrangementer afholdes efter gældende corona-restriktioner.

Der er tilmelding til alle arrangementer.

Skulle aflysninger blive uomgængelige, refunderes billetprisen i den forbindelse.