The SoMe BOOKCLUB
The SoMe BOOKCLUB

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Target

The SoMe BOOKCLUB

Slagelse Bibliotek inviterer alle 13-19-årige bogelskere til kreativ eftermiddagshygge. Vi skal snakke om de bøger, vi har læst for nylig. Romaner, graphic novels, lydbøger, noveller, digte. YA, gys, grin, sci-fi, fantasy om stærke superhelte, skrøbelige outsidere og alle dem midt imellem. De gode og de dårlige læseoplevelser – men især dem som har tryllebundet os og som vi vil dele med alle andre.

Vi skal lave lækre billeder med citater og flotte bogomslag, optage anmeldelser og reaktionsvideoer med vores yndlingsbøger. Alt det ryger ud på vores Instagram-konto @THESOMEBOOKCLUB så det kan deles igen og igen. Vores mål er nemlig at give de gode læseoplevelser videre og inspirere både os selv og alle andre.

THE SoMe BOOKCLUB mødes hver anden tirsdag fra 22. februar og frem til 17. maj. De helt præcise datoer er:  22. februar, 8. marts, 22. marts, 5. april, 19. april, 3. maj, 17. maj. 

Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding. Du tilmelder dig automatisk alle mødegange og skulle der være en enkelt eller to gange, du ikke kan deltage er det helt ok. 

Forbehold:
Arrangementer afholdes efter gældende corona-restriktioner.

Der er tilmelding til alle arrangementer.

Skulle aflysninger blive uomgængelige, refunderes billetprisen i den forbindelse.