Om dette arrangement

Tid
(Hele åbningstiden)

Fri for drilleri - vi er alle ens indeni

Er du nogensinde blevet drillet? Gjorde det dig ked af det? Børn, der er anderledes, bliver drillet mere end andre børn. Hvordan kan det være? Hvis man ser bort fra diagnoser og handicap, er de jo ligesom alle andre børn. De har også brug for accept fra omverdenen, for at føle sig elskede og for at føle sig helt rigtige, ganske som de er

Fotograf Mille Thagaard og Slagelse Bibliotek og Borgerservice vil gerne sætte fokus på problemet med drilleri – og især på drilleriet af børn, der har en diagnose eller et handicap – og det gør vi med udstillingen ”Fri for drilleri – vi er alle ens indeni”.

Udstillingen består af 24 portrætter af børn, som alle har en diagnose eller handicap. Sammen med portrætterne er en kort beskrivelse af børnenes diagnoser eller handicap og en kort beskrivelse af deres største ønsker – der vel at mærke ikke adskiller sig fra alle andre børns drømme og ønsker.
 
Besøg Slagelse Bibliotek og gå på opdagelse i udstillingen. Læs om børnene, deres diagnoser og drømme – og oplev, hvordan de er ligesom alle andre børn indeni. Hvis du ved det, og hvis dine børn ved det, så kan det være, at alle bliver fri for drilleri i fremtiden.