Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:30
Lokalitet
Danmark
Tickets
Der er lukket for tilmelding

Robotfilm i vinterferien

Film skal helst ses i biografen, men en tur i Slagelse Bibliotekernes lille vinterferie-biograf er nu heller ikke så ringe endda, og udover filmen byder vi naturligvis på popcorn og lidt saft. I uge 7 er alle vores arrangementer til børn koncentreret omkring robotter i alle mulige afskygninger, og de tegnefilm, vi viser, er alle med kendte og elskede robot-figurer. Alle filmene er med dansk tale

Reglerne siger, at vi ikke må nævne filmene med deres titel, men måske kan du gætte, hvilken film det drejer sig om ud fra denne lille beskrivelse:

Rodney Copperbottom er en smart ung robot, der rejser til Robot City for at vise sine opfindelser til sit forbillede, Big Weld.
Men det tager ham ikke alng tid at finde ud af, at i storbyen går tingene meget hurtigere, og det er ikke alle, der er helt så rare, som han er vant til. Han får dog også nye venner, bl.a. den rapkæftede Fender, og så taber han sit elektroniske hjerte til den strømlinede og sexede Cappy. Sammen finder vennerne ud af, at den onde forretningsrobot, Ratchet, er ved at iværksætte en plan, der vil ændre robotternes liv for altid.
Nu er det op til Rodney og vennerne, at se om nitterne holder, når boltene begynder at flyve.

Tilmelding åbner den 25.1. kl. 10.00 - For de 5-12 årige