Om dette arrangement

Tid
14:00 - 14:45
Bestil billet(ter)

Kalles Store trommeshow - Fra 5 år

Vi får besøg af en noget usædvanlig superhelt. Der kommer en næsten to meter høj mand ind på scenen, som elsker at spille trommer. Kalle hedder han, og han spiller så meget trommer, at han næsten selv er blevet til en tromme! I brystkassen på både børn og voksne sidder hjertet som holder rytmen dagen lang. Derfor går Kalles trommemusik lige i kroppen og lige i hjertet, så de fleste må danse, klappe og råbe til Kalles koncerter – og han kan heller ikke selv lade være!
Når Kalles Store Trommeshow kommer til byen vil man kunne opleve sådan ca. ALLE musikalske stilarter, der bliver spillet på nye musikinstrumenter, såsom: Balloner, sprøjtefløjte, samurai sværd og grise. Man kommer også til at møde 'vinkelsliberen Villy', 'boremaskinen Boris' og 'Bente Ballonrina’.
For i brystkassen på både børn og voksne sidder hjertet som holder rytmen dagen lang. Det er derfor, at Kalles trommemusik går lige i kroppen og lige i hjertet. De fleste må danse, klappe og råbe når de er til koncert med Kalle, for det kan han bare ikke selv lade være med.
Publikum får lov til at bestemme, hvad Kalle skal spille, og bliver en del af koncerten, fordi han vil bruge dem som instrumenter. Han har derudover sat sig for at bevise, at han er verdens aller-hurtigste trommeslager ved at slå rekorden for flest slag på 30 sekunder. (Dog ingen heltegerning uden, at publikum også kommer til at høre verdens aller-dårligste vits).
Det eneste man kan være sikker på, når Kalle Mathiesen står for underholdningen er, at man ikke kan være sikker på noget som helst.
Kalle Mathiesen er uddannet trommeslager ved Rytmisk Musikkonservatorium og har skabt sit one-man show ud fra devisen, at ”Der er musik i alt og alt er musik”.