Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:00
Pris
Gratis
Target

Freddy Opfinder - et fantasifuldt og musikalsk fortælleshow for de 5-10årige

Forlaget Conta har hermed fornøjelsen af at præsentere et overflødighedshorn af et biblioteksshow med forfatter, sanger og guitarist Mikkel Nordin Frost, der står bag den populære bogserie om Freddy Opfinder – drengen, der sammen med sin gode ven Mugge, vækker begejstring (og bekymring) i byen Gudhjem med den ene helt utrolige opfindelse efter den anden.
Freddy er en skøn knægt – med en særdeles veludviklet fantasi, et utroligt opfindergen og en fantastisk evne til at hjælpe familie og venner med opfindelser, der kan gøre hverdagen lidt nemmere og lidt sjovere.
 
Med bøgerne om Freddy Opfinder, der henvender sig til børn i alderen 5-10 år, taler og synger Mikkel Nordin Frost – selv bornholmerdreng af oprindelse – lige ind i hjertet på alle fantasifulde og hittepåsomme piger og drenge. Freddy Opfinder-serien, der foreløbig tæller tre bøger – en fjerde er på vej – er båret af humor, fantasi, nysgerrighed, kreativitet og glæden ved at udtænke og konstruere utrolige (men aldrig umulige!) opfindelser til glæde og gavn for venner og familie.