Løbere

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
30 Kr
Bibliotek
Target

Mentaltræning – Din vej til sportspersonlig udvikling

Tag med på en sportslig udviklingsrejse!

Denne aften præsenterer Michael Huntley helt nye begreber, tilgange og metoder, der vil sætte turbo på din sportspersonlige udvikling – uanset om du er sportsudøver på elite- eller motionistplan. 

Foredraget er skarpt, vedkommende, inspirerende, nytænkende og har et eneste sigte og formål: at understøtte dig i din sportspersonlige udvikling. 

MICHAEL HUNTLEY har i mere end 20 år hjulpet sportsudøvere med at nå deres absolutte topniveau, og han arbejder til daglig med den absolutte elite indenfor de fleste sportsgrene.  

Denne aften tager han dig med på en ydre og indre sportslig udviklingsrejse. Der hvor den traditionelle mentaltræning og sportspsykologi stopper, fortsætter han og går flere spadestik dybere med sin unikke hybride tilgang. 

Du skal deltage i foredraget, hvis du er: sportsudøver, e-sportsudøver, træner, mentaltræner, sportspsykolog, forældre til en sportsudøver, underviser, lærer, pædagog. Kort sagt skal du deltage, hvis du har interesse i sport, forandringsprocesser og personlig udvikling.

Arrangementet er en del af 100 dages fest for Tour de France 2022.

Michael Huntley er forfatter til bogen 'Mentaltræning : din vej til sportspersonlig udvikling' og du kan læse den som ebog HER